έσπα εικόνα στα ελληνικά
espa banner english

0 %

Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στα νέα οικονομικά δεδομένα, με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, σε κάθε οικονομική μονάδα, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι αυτή, σε προσιτές, για την εποχή,  αξίες υπηρεσιών.

Βασικός μας στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας,  σε όλο το φάσμα των οικονομικών δραστηριοτήτων, στηρίζοντας τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο σχεδιασμός, η μεθοδικότητα και η συνέπεια, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητας μας, παρέχοντας υπηρεσίες με απόλυτη φερεγγυότητα, ευελιξία και αξιοπιστία σε συμφέρουσες τιμές.

Απευθυνόμαστε σε

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους

  • Επιχειρήσεις
  • Ελεύθερους Επαγγελματίες
  • Μισθωτούς
  • Συνταξιούχους

Με τα πιο σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης οικονομικών κυκλωμάτων, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε έγκαιρα και έγκυρα στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Έμπειροι συνεργάτες

Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους επαγγελματίες, για κάθε πιθανή ανάγκη που μπορεί να προκύψει, όπως είναι η Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων, η Νομική Κάλυψη, Πολιτικοί Μηχανικοί, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, Τεχνικοί – Τεχνίτες  και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

Browse through

Our guides

John Doe

Operations Team

Jane Doe

Travel Consultant

Guide

Seasonal Guide

Sophie Donson

Guide

Matt Owen

Guide

career opportunities

Join the team

Office Jobs

Senior Tour Designer

Apply for the job

Travel Consultant

Apply for the job

Tour Designer / Travel Consultant

Apply for the job

Guides

Seasonal tour guide

Apply for the job

1 day tour group guide

Apply for the job

Ενημέρωση

Από την ιστοσελίδα μας θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση για σημαντικές αλλαγές που αφορούν Οικονομικά, Λογιστικά και Φορολογικά Θέματα.

Επικοινωνία